Publicat de: miriste | mai 7, 2009

Calatoria zambetelor!

Zi de zi/ Azi si acum/ Poti sa fii un pic mai bun/ Fiecare zambet, gest/ Are clar mult interes!/ Oamenii doresc sa fie/ Mangaiati cu o privire/ E de-ajuns un gest pitic/ Sa faci un om fericit!

In ultimul timp toata lumea vorbeste despre vise! Intreaba despre asta!

2613836353_a77242ba0b

Citind unul din posturile lui Lucian, gandul mi-a fugit la calatoria despre care vorbea el!Lucian a scris : „Eu vreau sa plec intr-o excursie fara sa iau nimic cu mine, fara bagaje, fara masina, fara nimic. Sa merg prin lume si sa nu port cu mine decat pe mine insumi.”

http://www.whichway.ro/2009/04/30/explorimentez/

Ideea aceasta zacea mocnit la mine de muuuult timp! Acum a iesit la iveala si un tremur si o aripa vie m-a facut sa simt iar si iar si iar…un impuls! VISUL ascuns? A inceput sa se trezeasca?

 Asa ca ideea mea este sa pornim intr-o astfel de calatorie! Sa incepem cu o zi si apoi sa crestem la 2 zile! Apoi poate o saptamana si tot asa! Sa incercam sa facem  „Calatoria zambetelor” (pentru ca Lucian m-a inspirat sa ma gandesc) catre o lume minunata si un loc fericit!

Ce ziceti oameni frumosi si minunati? Vreti sa calatoriti???

Reclame

Responses

  1. Astept detalii 🙂 I am in 😀

  2. Ce idee uimitoare!!!

    Imi place foarte mult si doream sa o pun in aplicare anul acesta. Ideea mea era sa ajung la gara, sa iau bilet la primul tren care goneste si sa cobor in locuri mai putin cunoscute…

    sa zambim si sa lasam ziua sa se desfasoare!

  3. Si eu vreau 🙂 🙂 🙂
    Miri, hai sa vorbim despre asta cu prima ocazie, de exemplu la iesirea de la munte din aceast week-end 🙂

  4. DA!Da!Da! Deja am gandesc la ceva idei! Cateva reguli! Vorbim cu certitudine!


Categorii

%d blogeri au apreciat asta: