Publicat de: miriste | octombrie 16, 2009

Sustine un om bun!

Un articol plin de energie scris de Carmen!

Haideti sa-l sustinem pe Mihail! Un om bun!

” Desteapta-te romane !!!

By Carmen Hutu on October 15, 2009

Sunt unul dintre miile de tineri care isi doreau o viata mai buna pentru sine. Nu conta unde, cum, ci viata aia buna sa fie. Fara nepasarea, nesimtirea, ignoranta, lipsa de educatie morala, iresponsabilitatea de pe strazile Romaniei. Si daca nu as fi descoperit Lume Buna si oamenii minunati care muncesc sa creasca Romania, acum as fi fost pe alte meleaguri.

Da, in Romania exista oameni talentati, care se dedica unei Romanii mai bune, fie ca o fac prin ONG-uri sau personal, prin diverse actiuni de constientizare a populatiei, de a trezi spiritul civic. Unul dintre ei este Mihail Musat, care prin programe de educare, mentorat si indrumare, sprijina tinerii din Romania sa-si construiasca un viitor aici, pe pamantul de care apartin. Ma voi da ca si exemplu aici: in luna ianuarie ma pregateam de emigrare in Canada, astazi sunt implicata in proiecte de educare pentru copiii defavorizati,  aici in Romania.”

Continuare: http://www.lumebuna.ro/2009/10/15/desteapta-te-romane/

Reclame

Responses

  1. Asa cum am spus si pe email si pe Facebook:
    „Ce poate fi mai frumos pentru un parinte decat sa vada cum copilul sau creste si lumea il iubeste. Lume Buna este copilul meu si asta este singurul meu merit..in rest a crescut singur cu ajutorul oamenilor buni. Prefer sa vad ca sustineti copilul meu si nu pe mine. Eu maine pot sa nu mai fiu, insa Lume Buna ramane 🙂 Multumesc ca sustineti Lume Buna!”

  2. Cu drag vom sustine mereu acest copilas care creste si impreuna cu care invatam si noi! 🙂 🙂 🙂
    Si cand noi toti nu o sa mai fim, Lume Buna va ramane ca un miracol pentru Romania!


Categorii

%d blogeri au apreciat asta: