Publicat de: miriste | februarie 14, 2010

AzI :)

Oamenii zambitori au un secret! Cred ca l-am intrebat o data pe unul dintre ei care este secretul zambetului si a licaririi din ochi! Mi-a spus : e bine sa vezi frumusetea , sa gandesti bine, sa gandesti pozitiv! Hehehehe! Simplu de zis dar greu de facut … ma gandeam eu…

A mai trecut ceva timp si am mai vazut altii si altii si tot asa… Parca fetele, atitudinea lor…tot ce faceau ma duceau la acelasi raspuns si anume: ei chiar gandesc asa…nu e un fals si chiar pot face asta! Minunat…

Atunci am constientizat si realizat  ce inseamna gadirea pozitiva! Inseamna AZI! Sa te bucuri de ce ai astazi, de clipa de ACUM, de momentul ASTA! S-au scris carti intregi despre asta cu diferite tehnici si metode ! Exercitii ajutatoare ! Sunt foarte eficiente absolut toate metodele dar cu o singura conditie, fiecare dintre noi are o metoda unica si ce este mai interesant…practic cheia …ne-o descoperim singuri! Este diferita dar duce la acelasi scop…sa te simti bine! Sa gandesti pozitiv! Privesc simplu! E usor sa gandesti asa! Cum? Poate veti intreba…  Nu-ti trebuie prea multa invatare! Incepe! ACUM e momentul! Am inceput sa fac exercitiul asta si e multe ori merge cu brio!

ACUM GANDESTE POZITIV! Vine cumva un gand rau sau stresant incearca sa-l domolesti sau si mai bine, smulge-l ca pe o buruiana! Nu merge smuls? Nu se poate! Mai incearca ! O sa vezi ! Cu perseverenta va iesi! Important pentru mine e sa constientizez  si cand am facut asta e usor.

O alta metoda a mea este sa merg, sa ma plimb pur si simplu  si … cum ies din casa si incep sa explorez , sa zambesc , sa visez si sa zbor; iubirea apare, zambetul si toate la un loc! Sa fac sport , sa ma vad cu prietenii, sa vad ceva comic. Ma umplu de energie si simt ca traiesc. Sunt atatea ganduri minunate! Sa ne concentram pe ele!Ati vazut ca merger? Bravo ! Asta e doar inceputul.

Hmmmm…  pare un pic sofisticat – gandire pozitiva! Nu cred ca este! In nici un caz! Oricand putem face asta … de noi depinde sa vrem doar …Important e sa vrem.

De AZI Am sa trec si peste asta

Am sa strig iar

Asta-i viata

AZI este o zi

UN EXERCITIU:

AZI clepsidra timpului a pornit!

AZI inseamna viata!

AZI avem microcosmosul in palme!

Da ! Traim intr-o gradina, a vietii!

Inchipuiti-va ca viata voastra tine doar AZI!

Ai un termen limita  … VIATA = ZIUA DE AZI

Ce faci AZI in VIATA ta?  Cum este gradina ta AZI?

AZI in VIATA mea vreau sa …

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: